ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

theatriko paixnidι lowΤο μάθημα του Κινητικού Θεατρικού Παιχνιδιού γίνεται κάθε Παρασκευή 5-6 το απόγευμα και απευθύνεται σε κορίτσια 2,5 - 7 ετών!

Το Κινητικό Θεατρικό Παιχνίδι απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνατότητες των παιδιών, βοηθά τη φαντασία τους, συνδυάζοντας μουσική, παιχνίδι και κίνηση. Μέσα από παραμύθια, μιμήσεις ζώων, τραγούδια, και ομαδικά παιχνίδια γνωρίζουμε καλύτερα τους άλλους μέσα από τον εαυτό μας και τον εαυτό μας μέσα από τους άλλους!

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος τα παιδιά συμμετέχουν σε μουσικά, κινητικά και ρυθμικά παιχνίδια με στόχο να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους. Επίσης γνωρίζουν ρυθμούς και ρυθμικές αξίες και μέσα από κινητικά παιχνίδια που τα βοηθούν να συνειδητοποιήσουν το σώμα τους και την κίνησή του.

Βοηθά τα παιδιά δίνοντας ευκαιρίες για εξερεύνηση, για πειραματισμούς, για αυθόρμητες αναλύσεις και συνθέσεις και έτσι συμβάλλει στην επιτυχία του σκοπού της αγωγής που είναι η απόκτηση μιας ολόπλευρα αναπτυγμένης προσωπικότητας, με καθαρή σκέψη και με δημιουργική πρωτοβουλία, ως μέλη του κοινωνικού συνόλου.

FB IMG 1430837297033


Θα μας βρείτε:

Υψηλάντη 40, 35100 Λαμία

View on Google Map

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 22310 26767

Email: info@salute.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Ωράριο:

Δευτέρα-Παρασκευή: 11πμ-10μμ