ballerina

Το Σάββατο 28/1/17, η σχολή Γυμναστικής SALUTE πάει σινεμά!

Μικρές μας χορεύτριες, μαμάδες και μπαμπάδες, θέλουμε να σας προσκαλέσουμε στην προβολή της ταινίας (μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά):

«Η ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ»

Που; Στον κινηματογράφο ΓΑΛΑΞΙΑ

Πότε; Το Σάββατο 28/1

Ώρα; Συνάντηση 4.45 έξω από τον κινηματογράφο.

         Η ταινία αρχίζει στις 5μμ.

Τιμή εισιτηρίου; 6€

Λίγα λόγια για την ταινία:

Παρίσι, 1884. Το μόνο που ονειρεύεται η 11χρονη ορφανή Φελισί είναι να γίνει μπαλαρίνα. Έτσι, φεύγει για να κυνηγήσει το μεγάλο της πάθος στο Παρίσι. Μη έχοντας τίποτα να χάσει, η Φελισί «δανείζεται» την ταυτότητα ενός κακομαθημένου πλουσιόπαιδου και γράφεται στην Σχολή Μπαλέτου της Όπερας, όπου γνωρίζει τον χαρισματικό Βίκτορ, που θα γίνει ο καλύτερός της φίλος. Θα καταφέρει να κάνει το όνειρο να κρατήσει για πάντα; Η ιστορία της ξετυλίγεται μέσα από πανέμορφο animation και, φυσικά, υπέροχο χορό!

rythmiki 2Από το 1978, το SALUTE προσφέρει υπηρεσίες άσκησης και αναψυχής στα παιδιά της Λαμίας!

Οι εγγραφές για τα μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής και μοντέρνου χορού, για κορίτσια από 2,5 ετών άρχισαν!

Σας περιμένουμε καθημερινά 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 26767

Δωρεάν Εγγραφή και 1 υπέροχη τσάντα γυμναστικής!

Στο Salute δεν κάνουμε διακρίσεις στα παιδιά. Στόχος μας είναι να μάθουμε σε όλες τις μικρές “χορεύτριες” τα βασικά της γυμναστικής, του ρυθμού και της κίνησης.

Μέσα από κατάλληλα σχεδιασμένα μαθήματα, ενισχύουμε την αντίληψη της ισορροπίας, την κιναίσθηση (ικανότητα του παιδιού να έχει αίσθηση της κίνησης του σώματός του), την ευλυγισία και τη σωστή μυϊκή ανάπτυξη.

Χωρίς να γεμίζουμε τα παιδιά με το άγχος του αγωνιστικού αθλητισμού, τα μαθήματα στο Salute προσφέρουν κινητική μάθηση σε συνδυασμό με αναψυχή, όλα όσα έχουν ανάγκη σε αυτή την ηλικία.

rythmiki

theatriko paixnidι

Το μάθημα του Κινητικού Θεατρικού Παιχνιδιού γίνεται κάθε Παρασκευή 5-6 το απόγευμα και απευθύνεται σε κορίτσια και αγόρια 2,5-6 ετών!

Το Κινητικό Θεατρικό Παιχνίδι απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνατότητες των παιδιών, βοηθά τη φαντασία τους, συνδυάζοντας μουσική, παιχνίδι και κίνηση. Μέσα από παραμύθια, μιμήσεις ζώων, τραγούδια, και ομαδικά παιχνίδια γνωρίζουμε καλύτερα τους άλλους μέσα από τον εαυτό μας και τον εαυτό μας μέσα από τους άλλους!

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος τα παιδιά συμμετέχουν σε μουσικά, κινητικά και ρυθμικά παιχνίδια με στόχο να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους. Επίσης γνωρίζουν ρυθμούς και ρυθμικές αξίες και μέσα από κινητικά παιχνίδια που τα βοηθούν να συνειδητοποιήσουν το σώμα τους και την κίνησή του.

Βοηθά τα παιδιά δίνοντας ευκαιρίες για εξερεύνηση, για πειραματισμούς, για αυθόρμητες αναλύσεις και συνθέσεις και έτσι συμβάλλει στην επιτυχία του σκοπού της αγωγής που είναι η απόκτηση μιας ολόπλευρα αναπτυγμένης προσωπικότητας, με καθαρή σκέψη και με δημιουργική πρωτοβουλία, ως μέλη του κοινωνικού συνόλου.

Hip Hop - RNB - Funky

3 λέξεις: Χορός, χορός, χορός!

Ελάτε να διδαχθείτε τη χορογραφία από το αγαπημένο σας τραγούδι!

 Κάθε Παρασκευή απόγευμα!

Μόνο με 26€/μήνα

Σχεδιασμός Μαθήματος

2,5-4 ετών:

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (κατανόηση του ρυθμού και της μουσικής)

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΩΜΑ (Εισαγωγή στις θέσεις και το απλό ασκησιολόγιο του χορού, για την καλύτερη στάση και κίνηση των κοριτσιών)

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (εκμάθηση συνδιασμών ασκήσεων για τη δημιουργία χορογραφιών)

ΠΑΙΧΝΙΩΔΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ (για την κατανόηση του σώματος τους )

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (κινητική δραματοποίηση παραμυθιού – τραγουδοπαιχνίδια)

4-6 ετών:

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (Εισαγωγή στις βασικές κατηγορίες του ελευθέρου σώματος, κυματισμοί, ισορροπίες, στροφές, κυματισμοί, άλματα επιτόπια, άλματα με φορά, ανοίγματα και στα 2 πιο απλά όργανα την μπάλα (κύκλοι, κυλίσματα στο έδαφος, χτυπήματα) και το στεφάνι (αιωρήσεις, κυλίσματα, σβούρες, πετάγματα)

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΩΜΑ (Βασικές θέσεις, απλό ασκησιολόγιο στη μπάρα για την βελτίωση της στάσης του σώματος και των κινήσεων)

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΥΚΑΜΨΙΑΣ (γέφυρες, κάμψη κορμού, σπαγκάτ)

6-8 ετών:

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΩΜΑ (σύνθετες  ασκήσεις στη μπάρα – συνδιασμοί)

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (ασχολούμαστε με το σχοινάκι (αιωρήσεις, περιφορές, οχτάρια, χτυπήματα, πετάγματα, μύλοι, σπιράλ) και την κορδέλα (αιωρήσεις, περιφορές, κύκλοι, σπιράλ, φιδάκια, πετάγματα)

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (χορογραφίες latin, afro, hip-hop)

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΥΛΥΓΥΣΙΑΣ (βελτίωση σπαγάτ ,anglais)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ (αναστροφές - τροχός)

8-12 ετών:

ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ (τριγωνική στήριξη, αναστροφές, τροχός, ροντάτ)

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΥΛΥΓΥΣΙΑΣ (ανοίγματα, σπαγκάτ, anglais, γέφυρες)

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (χορογραφίες hip-hop funky, σύγχρονος)

PILATES KIDS (στηρίξεις, ενδυνάμωση πυρήνα σώματος, αυτοσυγκέντρωση)

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΩΜΑ (δυσκολότερου επιπέδου ασκήσεις στην μπάρα και όχι μόνο)

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (Ασχολούμαστε με τις κορίνες: κύκλοι, περιφορές, συμμετρικές και ασύμμετρες ασκήσεις, χτυπήματα, πετάγματα, μύλοι)

PASYGY

Που είμαστε:

 Το Γυμναστήριο Salute βρίσκεται στην οδό Υψηλάντη 40, ένα τετράγωνο πάνω από το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας και 400 μέτρα από την Πλατεία Ελευθερίας.

Κοινωνική ευθύνη

bataries   kapakia

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του SALUTE, στο γυμναστήριο θα βρείτε ειδικά τοποθετημένους κάδους συλλογής ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ της εταιρίας ΑΦΗΣ και συλλογής ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Λαμίας.